Masse trening glemt å skrive

Vi har vært både på onsdagstreninger, på test av eksamens oppgave og oppvisning siden sist jeg skrev. Det har gått bra Frigg har vært flink og jeg har vært flink. På test av eksamensoppgave «feilmeldte» hun en gang. Dvs det så ut som om hun meldte på spor. Vi forsetter derfor med å trene med løsbitt, der hun får godbit hos figuranten før hun får løsbitt, Hun får også godbit før hun får leken når hun kommer på påvisning. Det er dette vi strever litt med, ellers er hun veldig stabil i alle søksøvelser og spor. Hun er en fryd og jobbe med og de vi holdt oppvisning for ble sjarmert. Siste onsdagstrening tok vi en rundering og det gikk veldig bra. Ellers er frøkna på slankekurs. Kunne visst ikke bare skylde på pelsen lenger så da måtte vi ta grep og kutte litt på mat og godbiter. Det er klart at derom hun får to grillpølser i godbiter på trening så trenger hun gjerne ikke kveldsmat når vi kommer hjem. Men hun synes jeg er streng med henne 🙂 Skal prøve og skrive for hver trening fremover 🙂