Nytt år og nye muligheter

Nye muligheter til å være flink og skrive treningsdagbok. Vi har trent litt både før jul på hytta og i romjula. Nå i dag har vi vært en tur på Dale. Det var mye folk ute så det ble mye forstyrrelser på midtlinjen, men det brydde ingen av hundene seg om. De enset verken andre hunder eller hylende barn når de var på jobb. Frigg fikk en fire til fem slag med løsbitt trening. Hun var kjempegira og gikk fine slag. Når hun kom ut til figuranten hadde de gjemt løsbittet. Hun fikk først en godbit så tok de frem bittet og gav henne. Når hun kom på påvisning fikk hun også først en godbit før de dro frem leken og vekslet mellom leke og godbit. Alt dette for å knytte henne nærmere til figurantene at det er mennesker hun skal melde på, ikke ferten av at de har vært figurant eller på ferske spor etter dem. Vi får fortsette med det for i romjula når hun gikk spor så valgte hun å melde på sporet for å vise meg at hun hadde funnet det igjen etter at vi hadde hatt et lite sportap. Det er jo egentlig veldig bra, men fort gjort at det blir registrert som en feilmelding, vi vet jo ikke alltid at det er spor hun melder på. I f.eks rundering ber jeg jo henne ikke om gå sporet slik jeg gjorde da hun tydelig meldte der hun fant sporet igjen etter sportapet, da var det jo bare å si gå spor så var vi igang med det igjen.