Litt tirsdagstrening

I kveld fikk Frigg et spor i urbane strøk. Mens middagen gjorde seg ferdig la jeg et spor til Frigg som gikk fra bildøra og langs asfaltveiene i nabolaget og videre langs en gåsti. Sporet ble nok på 500 meter, noen små pappbiter som gjenstander og en bit av en sokk til slutt. Sporet lå mens middagen ble ferdig og jeg spiste. Det ble nok liggende bort i mot tre kvarter. Frigg tok et nydelig sporoppsøk fra bilen og jobbet kjempegodt videre. Hun slet litt der jeg hadde krysset veien, men gikk veldig bra til hun kom til gåstien og de siste 100-150 meterne slet hun virkelig. Hun mistet litt konsentrasjonen. Heldigvis fikk hun noen fine meter med godt spor inn til slutten og en god avslutning. Dette får jeg ta på min kappe. Det ble øking både av lengde og av alder på sporet. Siden sporet lå hvertfall 10 minutter lengre enn det siste sporet jeg la så burde jeg ikke økt lengden. Det er krevende å gå spor på asfalt så her må jeg gå saktere frem, og bygge opp motivasjon og vanskelighetsgrad sakte men sikkert. Så var vi på førstehjelp hos Røde kors på Sola, kjempe lærerikt. Da vi kom hjem gjemte jeg med for Ty nede ved veien. Han brydde seg verken om bilene eller folk med hunder. Han snuste seg fint frem til meg og meldte fint. Far var veldig fornøyd med gutten 🙂