En liten lørdagsøkt på privaten

Det ble ikke lørdagstrening på oss på lørdagen, men hundene fikk seg en liten økt her hjemme på Kvernevik. Jeg gikk og gjemte meg like ved hovedveien. Jeg lå slik at Ty ville få overvær når han og Kaare kom ned stien mot veien. Ty er jo litt opptatt av biler og vi trener på å få fokus på jobb. Jeg lå veldig synlig fra fortauet selv om jeg var godt i skjul fra den siden Kaare kom fra. Jeg krysset fingrene for at bilistene ikke så meg og det ikke skulle komme fotgjengere. Jeg ventet i det lengste med å legge meg i skjul for å mimere sjansen for å bli oppdaget av andre enn Ty. Tror der ikke plutselig jeg hørte skritt. Vedkommende gikk så nært forbi meg at jeg trodde jeg skulle få nyseanfall av parfymelukten. Vedkommende var imidlertid så opptatt av mobilen at han utrolig nok ikke så meg. Litt etter på kom Ty. Han var helt og fullt på jobb og fant meg og meldte på meg mens bilene suste forbi på hovedveien. Kjempeflink. Dette skal vi gjøre mer av. Frigg fikk et spor på ca 300 meter. Det lå i litt over en halvtime. Det gikk på asfalt, gress og gåsti. Frigg blir litt berørt av kryssinger, men hun løste det fint. Det gikk jo folk mens Kaare la sporet og det har gått folk mens vi ventet og det gikk folk mens vi gikk det. Kjempeflink 🙂