Praktisk oppgave i Ølbergskogen

På onsdagskveld trente lagt 6 i Ølbergskogen. En på laget hadde laget et oppdrag til Frigg og meg. To damer var savnet den ene med epilepsi. En venninne av dem med hund var i området og hadde på egen hånd begynt å lete etter dem. Hvis vi fant henne var vår oppgave å sende henne tilbake til KO så hun ikke forstyrret letningen. Vi satte i gang. Frigg fant fort første, Hun lå i et av husene I Ølbergskogen og hadde skadet foren. Vi fikk kartlagt skaden og gitt beskjed til KO om tilstand og funnsted. Røde kors kom med båremannskap og hentet henne. Så søkte vi videre og fant en småhysterisk dame med hund. Frigg meldte fint og vi fikk noen hjelpemannskap til å lede de tilbake til KO og ut av søkeområdet. Så kom vi til en plass hvor Frigg jobbet veldig. Hun plukket opp bittet og viste at her var noe av interesse, men det var ikke noen der. Merket området på GPS og gikk videre. Etterpå fikk jeg vite at damen med hund hadde surret litt rundt i det området. Så fant vi damen med epilepsi. Hun var litt småhissig, men litt sjokolade og saft hjalp og hun kunne slev gå tilbake med oss til Ko. En nyttig øvelse med mange moment involvert.