Lag 6 trening på Dale 04.11.20

Frigg skulle ha en liten teig. To la seg ut sammen i tillegg til en figurant til. Det var passe god vind, mørkt og oppholdsvær. Jeg syntes Frigg jobbet godt. Hun var litt opptatt av en plass hvor det hadde ligget et rådyr jeg gikk ut spor, og hun fant slutten til sporet. Jeg var litt bestemt med henne da hun ville sjekke ut sporet etter rådyret. Frigg skulle melde med løsbitt. Så når hu hadde jobbet en stund hørte jeg lek og spørsmål om det var påvis. Nei, nei hun har ikke vært hos meg med melding. Jeg ropte henne til meg og tok ned fastbittet. Hun meldte fint med fastbittet. Det viste seg at hun hadde vært ført hos de to figurantene og hentet bittet og ikke kommet inn så hos den andre. Med fastbitt meldte hun fint på alle. En kan spekulere seg grå i håret på hvorfor. Hun har vel aldri sluppet løsbittet før, var det fordi jeg var litt streng med henne i forhold til å dra etter rådyr fert, det at hun fant slutten på sporet og jeg la den tilbake. Hadde hun på vei inn med løsbitt fått fert av den andre figuranten og så blitt i tvil etter å ha hentet bittet hos denne. Var det mørket, har vi trent for lite praktisk teig med løsbitt i mørket???? Det skjedde på en trening og en trenger ikke problematisere for mye rundt det. Hun meldte jo fint med fastbittet.