Besøk i nabodistriktet

Lørdag 17.10.20 var vi på hytta. Laget i Flekkefjord trente ved Lykkeriholmvatnet og vi fikk lov til å komme på besøk. En nydelig høstdag. Frigg fikk et spor med fire gjenstander og slutt. Sporet lå ca tre timer. Veldig kjekt spor. Fikk en utfordring rett før slutten som jeg tror Frigg lærte litt av. Hun stormet gjennom sporet og hadde funnet fire gjenstander. Jeg så at det var mange liggeplasser for dyr og mye dyretråkk i området. Dette brydde hun seg ikke om. Etter 4. gjenstand passerte vi en hytte med folk på. Frigg dreide 90 grader og begynte å følge en sti. Jeg skjønte at vi hadde gått av sporet. Vi gikk tilbake å jeg prøvde å få henne til å ta opp sporet litt før hytten, men hun virket litt usikker. Vi gikk tilbake til der vi fant 4. gjenstanden. Her plukket Frigg sporet opp igjen. Denne gangen tok hun det mye mer med ro og sjekket nøye. Hun gikk akkurat likt som sist, men da vi kom til stien sjekket hun litt og så fortsatte hun rett over og etter en 10 -15 meter fant hun slutten. Tror dette var et spor med læring. Etter lunsj fikk hun to figuranter på overvær. Det syntes hun var kjempekjekt og hadde bare lyst til å finne enda flere :): En fin dag og kjempekjekt å treffe igjen mange gode venner fra Agder 🙂