Spor på Dale

På onsdag var det trening på Dale. Frigg fikk et spor i urbant miljø med varierende underlag. Det ble liggende i over to time. Frigg jobbet på og vi kom inn med nesten alle gjenstandene og slutten, men etter en samtale med sporlegger så har vi nok ikke fulgt sporet helt og gått litt bakspor. Til og med fjerde gjenstand har vi gått helt riktig, men så ble det nok litt krøll. Dette var i et beferdet området, i tillegg til vanskelig underlag. Det er viktig å utforde seg selv og hunden ellers blir vi ikke bedre. Neste gang må vi ha kortere liggetid, og gjerne ha sporlegger med. Men det var kjekt likevel for Frigg jobbet som en helt for å finne ut av dette. Det jeg ser er at hun raser litt for fort avgårde etter funn av gjenstand. Vi må trene mer på å komme i riktig spormodus før vi går videre. På enklere spor går dette greit, men på vanskelig spor er det viktig å være helt på.