Kjekk trening ved Holmavannet

Vi var en god gjeng som møtte opp ved Holmavannet lørdag 11.07.20. Johannes kom for og omprogrammere nødnettet til de som har det. Etter at han hadde gjort det stilte han som figurant i rullestol. De som ville kunne få trene melding på figurant i rullestol. Frigg meldte med fastbitt, ikke noe problem at figuranten satt i en stol. Frigg fikk også et spor på litt over 1,5 km. Det lå i nesten 3 timer. Utfordringen var kryssende dyrespor. Det er mye hare og rådyr i områder og sporlegger hadde sett ferske spor og en hare da han la sporet. Det gikk veldig greit og hun plukket alle gjenstandene utenom en som jeg så og fikk med. Kryssende dyrespor gikk greit, med unntak av en hare som krysset sporet som hun også så. Da slo jaktinstinktet til men jeg fikk henne på menneskesporet igjen og hun fant en gjenstand rett etter så jeg fikk belønnet skikkelig at hun valgte dette sporet. Det var en del underlagsskifter som hun taklet fint. Litt verre med kryssinger av gjerder. Det måtte hun gå en omgang med seg selv for å bli overbevist om at hun måtte over. Et kjekt og lærerikt spor.