Spor på Flassavann

Det ble lagt ut et spor på litt over en kilometer til Frigg. Dette sporet lå i terreng hvor det gikk sau og ble liggen i vel 5 timer i solsteiken. Mens vi ventet på sporet hjalp vi til med litt av hver. I tillegg fikk Frigg to blodferske korte forfølgelse motivasjonsspor . Da vi skulle gå sporet slo hun fint og vi fant første gjenstand. Hun jobbet hun intens og vi fant en til. Hun ble obs på sauene, men så lenge de ikke var i sporet hennes så gikk det greit. Hun ville helst jage de vekk, så jeg torde ikke slippe linen. Hun ble veldig varm og det var lite vann. Hun tevet skikkelig og da er det ikke lett å gå spor.Hundefører hadde ikke tatt med noe til henne. Så til slutt gikk vi ned til vannet hvor hun fikk drukket og avkjølt seg. Hun vill jobbe videre. Jeg tror at hadde jeg hatt med litt vann til henne og turt å slippe linen når hun strevde slik jeg pleier så hadde hun nok fiksa det, men det gir nye moment å trene på og det er bare gøy.