Med knotten på Hompelandsheia

På lørdagen var vi en fin gjeng som møttes for trening på samme sted som tusenvis av knott. Vi bet imidlertid tenne sammen og lot oss ikke forstyrre av dem. Det var vått og varmt. En av deltakerne hadde lagt flere overnattaspor som lå og ventet på oss andre da vi kom på lørdagsmorgen. Frigg fikk fin sporutgang, men det var det. Det var ferske hjorte/rådyrtråkk i områder og jeg mistenker at hun gikk på de. Vi kom ikke i mål på dette sporet. Dette må vi trene mer på. Vi var nok på sporet innimellom, men hun klarte ikke følge det opp helt til mållinja. Må trene slik at motivasjonen for å gå menneskesporet blir større enn å følge dyretråkk. Gå litt tilbake og gi påvirkning i ferskere spor, gjerne med figurant i slutten. Legge disse sporene i terreng med dyretråkk, og andre forstyrrelser og så øke liggetiden på sporet. Vi hadde også et stisøk, og det gikk så det suste. Veldig kjekt.