Litt av hvert

Siden sist har Kaare trent litt med Frigg, mens jeg var på rep.møte. Så hadde vi en runderingsøkt i Hålandsskogen. På lørdag var det A-prøver i Haugesund. Jeg syns jeg var flink og rolig, men Frigg merket nok at jeg var nervøs likevel. Litt kladd i starten, men så gikk det ganske bra til vi gikk over figurant nummer to. Litt uheldig med vinden og hodet under armen av hundefører. Når Kaare og jeg sammenliknet loggene til hunden hadde Frigg vært ute på samme sted som Ty slo på figuranten. Det kan tyde på at vinden var litt annerledes når Frigg og jeg runderte. Men det verste var den hodeløse hundeføreren som så at hunden været og ikke sendte en gang til der. Eller jeg sendte vel på andre siden først, et eller annet mikk makk fra min side. Jeg kjenner henne jo så godt at jeg så det var noe. Jeg syns jeg strevde med å få henne langt nok ut under prøven. Med en gang vi fikk beskjed om at vi hadde gått over så sendte jeg henne ut for at hun skulle få en positiv avslutning ved å finne figuranten. Hun hadde to kjempeslag, langt ut og langt fremtrekk, som en ny hund. Ja, ja vi har flere sjanser. Sporet gikk kjempebra. Hun jobbet som en helt i varmen, og fant alle fire gjenstandene og slutten. 🙂