Trekant innkalling

I dag har Frigg og jeg trent litt på at hun skal trekke frem når jeg kaller henne inn. Det ble to økter en i lunsh pausen og en i ettermiddag. Begge med to repitisjoner. Hun er nå flink synes jeg, for det var jammen litt forstyrrelser både med folk, syklister og hunder. I lunshøkta fulgte jeg henne ca tretti meter ut i terrenget. Jeg la henne på en oversiktlig plass så hun kunne se meg. Jeg gikk inn samme vei som jeg hadde fulgt henne ut og så trakk jeg godt frem på veien før jeg kalte henne inn. Det gikk veldig bra. Andre gangen la jeg henne litt lengre ute. Da valgte hun å springe inn samme vei som vi hadde gått ut, så vi gjorde det på nytt. Da hadde hun et kjempefint fremtrekk i terrenget til meg på veien 🙂

Etter middag hentet jeg Evelyn, barnebarnet mitt. Da gjorde vi det samme. Vi fulgte Frigg ut, gikk inn til veien, trakk frem og kalte henne inn. Det gikk kjempefint første gangen. Andre gangen lå hun litt slik at jeg ble litt borte i en dump på vei inn mot vein. Da flyttet hun seg litt. For å ikke ødelegge dekk å bli, gikk jeg bare tilbake å la henne ned på nytt. Denne gangen gikk det kjempebra. Skal også variere med at jeg av og til går tilbake og belønner henne for å ligge å bli slik at hun ikke begynner å jukse med det 🙂

Etterpå gikk Evelyn, Frigg og jeg oss bort slik at Ty fikk en liten teig. Vi mistet selvfølgelig sekken vår på veien. Ty var kjempeflink og fant både oss og sekken. Evelyn ble levert tilbake til foreldrene like hel 🙂 Hun syns det er morro å leke gjemsel med hundnen:)