Liten morgentur med mening

Nå i morges tuslet Frigg og jeg ned mot monementet. Vi gjorde det samme som i går. I dag talte jeg skritt ut og jeg går faktisk fra henne på ca 50 – 60 meter. Terrenget er så åpnet at det ser så kort ut :). Første innkalling var super. Hun ligger kjempefint og kommer fint fremover i terrengett og inn på veien når jeg ropte på henne. Gang nummer to lå hun slik at hun ville miste meg av synet flere ganger før jeg kom dit der jeg ville rope henne inn. Derfor gjorde jeg det slik at jeg kommanderte henne i dekk og gikk fra henne. Der jeg havnet i skjul ventet jeg litt før jeg gikk tilbake og belønnet henne for at hun fremdeles lå fint i dekk der jeg gikk fra henne. Deretter gikk jeg fra henne igjen. Nå gikk jeg helt ned på veien og trakk fremover ca femti -seksti meter. Da jeg dukket opp av skjul for henne på veien så jeg at hun hadde satt seg opp for å se etter meg. Jeg kommanderte dekk og hun la seg ned igjen. Nok en gang forsvant jeg ut av synet for henne. For å sikre meg at hun ikke sprang inn samme vei som jeg hadde gått fra henne gikk jeg litt ut i terrenget slik at hun fikk en dukk opp i fra meg i den retningen jeg ville ha henne samtidig som jeg ropte henne inn. Det gikk kjempefint og vi fikk et fint fremtrekk og en fin vellykket innkomst fremover.