Trening med lag 4 på Sviland

Det var riktignok et litt begrenset lag som møtte. På grunn av faren for coronasmitte så får vi ikke møtes mer enn fem stykker for å trene så alle på opprinnelig lag 4 fikk ikke være med. Fra lørdag blir det nye lag med bare fem personer på hvert lag. Selv om vi ikke var fulltallige så var det kjempekjekt å få trene igjen og treffe igjen treningskompisene.

Det tok litt tid før vi kom i gang med trening fordi det var så kjekt å prate litt sammen. Frigg skulle rundere. Hun meldte med fastbitt og jeg belønte henne selv ute hos figurantene. Det ble to tomslag i starten før hun fant to figuranter. Vi runderte ikke så langt. Hun går greit ut selv omjeg av og til må gi henne dobbelkommadoer. Det som vi strever med er fremtrekk. Hun går noen ganger ut å søker i en L, eller så snur hun på femøringen ute påe40-50 meter og kommer rett inn igjen. i dag hadde hun veldig fine slag på høyre siden, langt nok ut og fremtrekk. På venstre siden ble det flere slag med rett ut og rett inn, eller en L der ute men inn samme vei som hun løp ut. Det er fremtrekket vi må øve mer på for å bli mer effektive i søket Ellers var det ikke noe tull med meldingen. De er gode og ingen bittsnapp eller feilmeldinger, selv om jeg presset henne litt noen steder. Det er veldig bra. Det vi må trene på er fremtrekk. Da tenker jeg at jeg vil bruke løsbitt.