Spor med masse forstyrrelser

I dag var vi på Sviland 2 fordi det stod så mange biler parkert på Sviland 1. Jeg la et felt til Ty, mens Kaare la et spor til Frigg. Mens vi ventet gikk vi tur. Det gjorde mange andre også. Hest med sulk drev og trente på veien. Vi fikk slått av en hyggelig prat om BC. Det er heller folksomt både på og utenfor allfarvei i disse tider. Vel tilbake så skulle Ty ta feltet etter ca en time. Han var flink. Selv med forstyrrelse fra hest med fører og en hel familie som gjorde sitt beste for å tråkke over sporet til Frigg litt bortforbi der vi trente felt så fant han fire små gjenstander innfor tiden. Da tok vi noen minutters pause så hest og rytter fikk komme seg bort.

Så var det Frigg sin tur. Hun tok sporet fra veien, men så kom hun opp i familie tråkket. Frigg sjekket både her og der og det ble litt rundt omkring. Oppi skogen festet hun seg imidlertid skikkelig på sporet etter Kaare. Gikk forbi en annen familie som hadde matpause i skogen og tumlet seg frem til slutten.