Litt spor og felt trening

På lufteturen i morges la jeg ut et spor til Frigg på ca 300 meter. Det la jeg nede ved monumentet. Der er det mange som går, også utenom stiene. På vei hjem la jeg et grusspor på 30 meter som hun fikk gå med en gang. Det gikk greit. Kaare luftet Ty og de trener på apport og felt. På ettermidagsturen skulle Frigg gå sporet som var blitt 12 timer. Det ble vanskelig. Vi fikk ikke en ren sporstart. Hun fikk lukte på luen min og tok starten greit nok, så kom vi til en sti. Der hadde noen andre lagt spor. Gjenstander lå tett. Frigg fikk jobbet seg inn på sporet mitt, men vi så at det stadig var kryssinger fordi vi så gjenstandene. Men de siste hundre meterne gikk veldig greit, og hun fant slutten. Dette ble litt vanskelig og er noe vi trenger mer trening på. Jeg skal ikke la sporet bli så gammelt enda, ha noen gjenstander i sporet og huske hvor jeg gikk.

Ty fikk en korridor med tre gjenstander. Han var blitt kjempeflink med å plukke og komme fort inn med gjenstandene. Han er nok snart klar for en feltprøve :). Frigg fikk også lov til å finne to gjenstander og var overlykkelig for det