Det går i spor i denne koronatiden

I dag stakk jeg ut i lunsjpausen- greit med hjemmekontor – og la et spor til Frigg. Utrolig mye folk ut som går både på stien og i terrenget. Sporet ble ca 300-400 meter langt. Denne gangen prøvde jeg å legge det slik at hun skulle få en noenlunde ren start, og jeg hadde gjenstander i sporet i tillegg til slutt. Etter at arbeidstiden var over tok jeg med Frigg for å gå sporet. Sporet var da blitt ca 4 -5 timer. I dag gikk det mye bedre enn i går. Det var tydelig at det var kryssinger i dag også, men nå klarte hun å jobbe seg gjennom dem. Dette er likevel noe vi skal øve mer på, også med eldre spor. I tillegg til flere vinkler og det og legge inn feller. Ikke for at det ikke er vanskelig nok å gå spor her hvor det ferdes så mye folk, men både hun og jeg trenger utfordringer. Vi har trent for lite spor i det siste.