Praktisk trening på Flassavant

Juhu, trening igjen. Nå fikk vi med oss en kjekk trening på onsdag og i dag møtte vi på Flassaatn. Formen er ikke helt tipp toppers, men vi stiller opp og gjør så godt vi kan. Frigg fikk en praktisk øvelse med funn av gjenstand og spor. Denne gangen melding med fastbitt. Litt kluss fordi vinden hadde snudd litt etter utlegging. Frigg hadde egentlig full kontroll på sporet før hun fant gjenstanden, men jeg ropte henne til meg og vi fant gjenstanden. Hun jobbet litt med å finne sporet på berget og jeg lot henne gå frispor til jeg så at hunvar skikkelig på sporet på myra. Jeg kommanderte henne i dekk og hun ventet til jeg kom. Etter det gikk vi vi sporet videre og fant en figurant i sporet. Kaare og Ty trente felt. Vi gav oss etter en økt. vi figururete litt og så sa vi takk for oss. Det var i grunnen nok for oss to i dag. Hundene var fornøyd. Vi får trene litt hver dag nå både for de tobeinte og de firbeinte sin del.