Litt rundering på Sviland

På lørdag trente vi på Sviland. Frigg skulle ha Speed rundering i litt tett skog og ulendt terreng. Det ble litt kluss fordi hun er så kjapp og vant til å melde at hun gjorde det noen ganger, stakk av med leken inn til meg for å melde. Når det blir meldinger blir det jo ikke så mye speed. Så det noterer jeg meg bak øret til neste gang. Ha med et lite bånd som figurantene kan knipse på henne. Skikkelig gode godbiter og kanskje ta av henne bringkobbelet fra starten av. Jeg merket meg at hun bøyer litt for av når hun får terrenghindringer, så springer hun fremdeles litt rett inn samme vei som ut. Det skyldes nok også litt at det ble meldinger for når vi fikk til speed trakk hun litt frem. Jeg skal prøve på dette igjen der det er tett skog og andre terrenghinder. For å få henne til ikke å bøye av ved bekk eller tett skog kan jeg med fordel bruke litt påvirkning så vi får henne langt nok ut