Rundering på Hompland

På lørdag 5 juli 19 var det en gjeng som møttes på steiane på Hompland. Det skulle arrangers en B prøve. Den fikk vi gjort unna og det ble bestått på sporet. Frigg skulle rundere. I dag kjørte jeg rett ut i funn, men kuttet påpvirkning. På første slaget dreide hun litt for tidlig men jobbet seg ut til figuranten. Hun gikk ut på alle slagene, men det var litt stopp og noen ganger hun dreide for tidlig. Når en vet at bare hun springer rett ut og langt nok så er det en figurant det ute, så går det greit å presse litt og vise at springer du slik mor vill er det stor sjanse for funn. På fem av slagene fikk hun en godbit hos figuranten og så lek. Jeg ropte henne så inn til midtlijen når de var ferdig med leken. Noen ganger stoppet jeg henne og belønnet henne før hun ble sendt ut på nytt og noen ganger ble hun sendt rett over. Hun hadde fastbittet på seg hele tiden og det hang nede slik at hun fikk tak i det om hun ville, men ingen snapping av bittet. På siste figurant fikk hun en godbit og når leken uteble meldte hun fint og jeg var med ut på påvisning. Burde avsluttet med en hare, men det glemte jeg. Jeg skal forsette litt til med rett ut og funn før vi går videre, jeg vil ha mindre stopp og for tidlig dreing bort fra rett ut før vi går videre. Kanskje veksle litt med påvirkning på noen av slagene. Nå skal frøkna hjernevaskes på at går jeg rett ut og langt nok, så finner jeg folk. Ser ut som det med godbit før lek og det at hun ikke vet om hun skal rett i lek eller melde har hatt en positiv påvirkning på at hun har lett for å ta bittet.