En kjapp onsdagstrening

Det var fellestrening på Dale onsdag 02.07.19 og mange påmeldte. Det var oppholdsvær og vi burde fått klippet hekken og plenen. Vi valgte derfor å trene hjemme vi to. Det ble en litenluftetur på hundene, så trente vi først litt dekk også på fri ved fot og apport. Vi fikk faktisk også litt ufrivillig sjekket innkallingen. Begge hundene lå fint i dekk, så tullet vi to litt og begge hundene reiste seg og stormet mot en dame som kom med en liten hund i bånd. Begge snudde på innkalling og kom fint tilbake. På vei hjem prøvde jeg en firkant med Frigg med binders i og Kaare la et ferskt spor til henne med fertsgrop. Frigg oppførte seg slik hun gjorde spesielt den siste dagen på HK hun så ut som hun ikke ante hva spor betydde og prøvde å unngå det som om det var ubehagelig. Jeg la derfor selv et lite spor til henne med en frertsgrop med en binders i og så et lite spor med en vinkel og en binders rett etter vinkelen. Selve firkanten i starten med binders tok hun fint og logret, så la jeg henne barei dekk og ventet henne ut. Etter å ha sett noe motvillig ut en stund begynte hun å snuse rundt. Da hun selv reiste seg og begynte å følge sporet fikk hun et lavt bra fra meg, halen begynte å gå og hun tok en nydelig vinkel og fikk belønning med en gang hun hadde snuten mot bindersen. Vi skal prøve å gå litt spor på hardt underlag hver dag, også med terrengskifter.