Treningssamling på Sætre hytta

Fredag 07/06 var vi en gjeng fra NRH som møttes på Sætrehytta. På fredag var det en fin kveld og vi koste oss ute og grillet. På lørdag var Frigg og jeg på runderingslag. Vi fortsatte på det vi begynte med på onsdag. Påvirkning og rett i lek hos figurantene. Frigg fikk 8 slag og blir veldig gira av det. I andre økta fikk hun fem slag. Det kan være at vi skal begynne å fjerne påvirkningen å se om hun forsetter å gå rett ut. Fortsette litt med funn, funn og rett i lek. Hun meldte med fastbittet på siste figurant slik at vi fikk sjekket at hun ikke har glemt det ut under det vi har jobbet med på de siste treningene.

På søndag var det øvelse i Tellenes vindindustriområde. Vi dro tidlig avgårde og det var grauttjukk tåke da vi kom frem. Vi fikk tildelt teiger. Jeg meldte meg på nett og fire minutter etter hadde Frigg gjort funn. Vi hadde god vind fra teigen og inn mot veien. Frig tok seg først en dotur og noen meter senere stakk hun ut i terrenget og kom inn med melding. Vi fant en dame og en gutt. Han var noe kald, men ble fort varm da han fikk leke med Frigg. Det var rene julekveld for Frigg. Hun oppførte seg eksemplarisk. Etterpå var det nybegynnerne sin tur å søke. Jeg var med en ekvipasje som først ble utsatt for en liksom bilulykke av røde kors, hvor nybegynneren gjorde en kjempejobb. Etterpå gjorde de en god jobb i teigen sin. Det var en hel gjeng med fornøyde førere og hunder som kom tilbake til hytta den kvelden.

Mandagen kom med sol. Det var oppbruddsteming i hytta. Det ble pakket, ryddet og vasket. Klokken 1000 var vi klare for avreise til terrenget. Vi skulle være på laget som hadde urban søk rundt Lund folkehøgskole. Frigg fikk to økter. Hun meldte med løsbitt. Jeg syns hun var kjempeflink. En kjempekjekk helg med NRH :).