Spontantrening på Skeiane

Helt spontant ble det avtalt en liten treningsøkt i Sirdal på lørdag. Vi skulle få besøk på hytta, men de ville innom Tonstad bad først så da fikk vi plutselig litt tid likevel. Når så hyttetur for andre hadde blitt avlyst i siste liten så heiv vi oss rundt og fikk en liten økt hver. Frigg fikk noen slag med rundering i kortløypa. Prøvde først å sende uten påvirkning, men da falt hun tilbake til gamle synder og sprang 20-30 meter ut og kom inn. Hun kom riktignok ikke rett inn men ikke godt nok. Etter påvirkning på de to første slagene hadde hun to fine slag hvor hun passerte og gikk fint og langt ut. Hun måtte lete en god del når hun kom ut på femti meter for det tok litt tid før jeg fikk tilbakemelding om funn. Det var en varm dag, over 20 grader og på femte slaget var det en bekk rett ved midtlijen. Den ville hun bade i, Da jeg så sendte gikk hun egentlig for kort, så jeg måtte sende henne på nytt. Jeg valgte å gjøre det uten påvirkning fordi jeg viste at det var figurant der så jeg kunne presse henne. Til slutt gikk hun langt nok ut og gjorde funn. Siste slaget var helt perfekt. Hun kom inn og føk rett over og rett på funn langt ute.

Hun gikk rett i lek i dag. Plan videre. Må fortsatt ha påvirkning for å få brutt hennes eget innlærte mønster med å dra fremover for tidlig. Kjempebra at figurantene var flinke å gjemme seg så hun måtte bruke litt tid på å søke. Ingen bare rett ut å se seg litt om for og snu på femovringen å springe rett inn igjen. Forsette med dette til hun springer rett ut og langt nok der jeg vil, deretter fremtrekk og tomslag. Av og til melde så vi ikke glemmer ut det 🙂