Trening etter en dag som prøveleder

Ja, det gikk ikke så bra for de som var oppe, men sånn er det nå av og til. Vi var på Eikeland og etter at prøvene var ferdig fikk dommere, figuranter og prøveleder trent litt. Frigg hadde fire slag. Jeg var våt og kald så det var etter mitt ønske at det ikke ble mere. På de to første slagene fikk hun påvirkning. Etter påvirkning tok jeg henne bort slik at figurantene fikk gjemt seg godt før jeg sendte henne ut. Hun hadde to fine slag og fine meldinger med løsbitt. På tredje slaget sendte jeg uten påvirkning, også nå hadde hun et fint slag. Hun sprang villig ut uten stopp og meldte fint. På fjerde slaget skulle hun heller ikke ha påvirkning. Her fikk vi den vanlige stoppen. Hun springer ut 10-20 meter og snur seg mot meg og spør skal jeg virkelig løpe videre og jeg må gi ny kommando. Dette ønsker jeg å få bort. Det som var fint i dag var at når hun først sprang ut så var det et kjempeslag og så fikk hun belønning for det med et funn. Jeg skal fortsette å kjøre bare funn, veksle mellom påvirkning ikke og mellom melding og bare godbit til hun springer rett ut og trekker frem uten å trenge dobbel kommando. Så skal jeg innføre tomslag på nytt. Prøve å få til lange runderinger selv om det er bare funn og ikke stoppe etter 4-6 slag.