Litt søndagstrening

Kaare og jeg tok oss en tur på Sviland i dag. Vi la ut et spor til hver av hundene. Mens vi ventet på at det skulle få ligge litt startet vi på innlæring av felt med Ty. Han var veldig flink. Frigg fikk også prøvd seg på en korridor og hun har ikke glemt gamle kunster. Etterpå gikk vi sporene. Sporet som Kaare hadde lagt til Frigg gikk litt utenfor veien, så inn på veien osv. Vi krysset veien, litt spor i terreng så inn og ut av grusvei igjen. Frigg var flink, men dette er utfordrende så det er greit å ha sporlegger med. Det hadde gått både folk og hunder langs veiene etter at sporene var lagt så dette er god trening på å følge samme sporet selv med forstyrrelser. Vi avsluttet med at Kaare filmet når Frigg trenet dekk. Det får vi vel legge ut på Facebook i løpet av kvelden :).