Gonnabe trening i urbane strøk

I dag møtte Gonnabe gjengen i Vågen på Sandnes. Vi la ut et par figuranter og noen gjenstander. Frigg gikk over første gjenstanden som var en ullsokk. Men neste som var en bukse slo hun fint på og meldte fint. Hun jobbet kjempegodt for å finne første figurant som lå oppe på et lite tak. Det beste var at det ikke var noen bittsnapping selv om hun søkte lenge før hun klarte å lokalisere figuranten. Den andre figuranten fant hun også fint. Veldig kjekk dag på jobb i motsetning til i går. Etterpå trene vi litt lydighet sammen med Ty. Begge hundene lå fint mens vi gikk i skjul. Dette var en ny plass og det kjørte biler på parkeringsplassen. Begge var kjempeflinke. Vi trente også litt fot i line. Ty brydde seg ikke om bilene men vi tok ikke sjansen på å trene fri ved fot. Varmt og fint vær var det også.