Trening i Hetlandsskogen

I dag var Kaare og jeg i Hetlandskogen. Hundene har fått kennelhoste. Spesielt Ty fikk det litt hardt, Frigg mye mindre. Vi tobeiente er ikke helt gode vi heller. Vi la ut en gjenstand og et spor på et par hundre meter og en to til tre sporoppsøk til hver av de. Frigg fant liggeunderlaget og meldte fint med fastbittet på dette. Hun tok sporet fint. Jeg var imidlertid helt pest da vi kom til toppen av bakken og klarte ikke helt å følge med. Hun har nok gått av sporet et stykke, men tok det opp igjen en 20 meter før vi fant Kaare. Det var vill jublet. På sporoppsøkene ser jeg at hun er snar til å skal lete inne i terregnet etter sporet. To av disse gikk i kanten av en grusvei. Dette skal vi trene mer på. Det var øse pøse regn og med både firbeiente og tobeiente som ikke er helt i form var det godt å sette kursen opp mot hytta litt tidlig i dag. Men både hunder og eiere var svært fornøyd med at vi fikk gjort litt. Nå hviler hundene godt og vi har fyrt opp badstua og det begynner å bli varmt i hytta.