Lavinetrening i Suleskard

lDenne søndagen var vi en gjeng som møttes i Sulskard. Vi gravde tre huler. En i skavelen på parkeringsplassen og to lenger inn i terrenget. Vi trente først på den hulen som var ved parkeringsplassen. Frigg fikk tre funn der. Hulen var igjengravd alle tre gangene. Tydelig at hun husker noe fra sist vi trente dette. Etter lunsj kjørte vi inn på skuter til den hula som lå lengt borte. Jeg slapp Frigg ut i søk og hun fant hulen og gravde seg direkte inn til figuranten. Deretter gikk jeg videre til siste hulen. Her var det grav skikkelig foran inngangen. Her gjorde jeg noen fører feil. Jeg utnyttet ikke vinden skikkelig. Da Frigg begynte å grave skikkelig på taket av hulen burde jeg belønnet det. Det var faktisk der ferten kom opp. Men etterpå gravde hun seg med litt hjelp inn i hulen fra inngangen og fikk blønning for det. Jeg syns Frigg var kjempeflink. Jeg kan bli bedre, lærer stadig noe nytt. En kjekk dag og takk for hjelpen alle sammen. Så fikk jeg prvd å kjøre skuter , wow det var kult 🙂