Et slags patruljesøk

Det er ikke alltid at alt går helt som planlagt. I ettermiddag var vi på Sviland en tur. Kaare skulle gå langs en sti og legg ut en sekk ved stien som vi skulle finne og gå spor fra. Frigg så at Kaare gikk ut og ble kjempegira. I tillegg så var det jo ferske spor etter far på stien. Jeg skulle gå patrulje med henne i line. Det første som skjedde var at festet jeg hadde satt på gpsvesten hennes røyk. Må nok ha en sterkere ring der. Borte var Frigg. Det neste som skjedde var at hun fant Kaare men klarte ikke å få tak i fastbittet og så returnerte hun til meg. Det tredje dumme jeg da gjorde var at jeg prøvde å fortsette å gå patrulje for å finne sekken. Men Frigg visste jo hvor Kaare var og ville dit. Så når jeg fikk summet meg så klarte jeg å gjøre noe riktig. Frigg fikk springe til Kaare å melde, så fant vi sekken og hun hadde en fin melding på den. Vet ikke hvorfor hun ikke fikk tak i bittet første gangen, får prøve det litt ut for å se om jeg må slakke det ned. Har ikke lyst til å gjøre det fordi det egentlig har virket som om jeg har funnet rette tilpassingen.