Tur til Låglia….æh, nesten to turer

I dag la vi turen til Låglia. Det er en fin tur fra Sikvaland som ligger i Time kommune. Låglia er en liten gårdsplass oppi kystheiene. Turen er på ca 6,6 kilometer. Vi brukte litt under to timer på turen, inkludert kaffipause og masse fotografering. Det var veldig fint der og fin merket sti innover. Etter at vi hadde passet gjerdeklyver nr to fikk hundene springe og boltre seg.

Vi tok ikke så lang søndagstur i dag fordi vi skulle en tur opp til Oltedal for å kjøpe garn. På vei dit fant Kaare ut at han ikke hadde lommeboka si lenger. Vi kjørte tilbake til der vi parkerte for å ta turen. Ingenting der. Vi lurte på om vi skulle gå turen en gang til for å se om vi fant lommeboka. Så ble vi usikre på om den i det hele tatt hadde blitt med på turen. Vi kjørte derfor hjem for å sjekke først. Ingen lommebok. Vi rustet oss for mørkesøk og dro tilbake. Etter å ha gått i ca 20 minutter så finner vi lommeboka til Kaare. Den ligger der og gliser til oss. Kjempelettet plukker vi den opp og satte kursen hjemover igjen. Glade for at vi slapp å gå hele turen på nytt selv om det også var kjekt å gå tur i mørket 🙂