Trening i Sandveparken 16.01.19

I kveld var tre stykker på trening. Det var fint for meg for da fikk jeg tatt en økt både med Frigg og Ty. Det ble stisøk i line i beferdet område. Vinden var til tider fraværende og hvis det kom litt trekk så var den ikke særlig stabil. Kom litt både fra ene og andre siden.

Ty skjønte ikke stort. På tur i parken med mor, men da han fant folk meldte han fint med løsbitt og lekte med begge figurantene.

Frigg suste avgårde i kjent stil. I full fart. Hun ville følge et spor, men jeg mente det var litt for langt fra stien, så hadde jo jeg gått der med Ty så jeg dro henne med meg. Ved broen som var begrensningen så jeg at hun fikk noe. Først for hun opp på broen, men så av og rett ned og fant en fig som hadde gjemt seg under broen. Vi prøvde å finne den figuranten vi hadde gått forbi på vei tilbake, men vi klarte det det ikke. Vi måtte få hjelp. Da vi endelig fant viste det seg at det var der jeg hadde dratt henne med meg tilbake til stien. Hun hadde ikke vært langt unna første gangen. Lurt å stole på hunden sin.