Stisøk på Sviland

Lag 4 trente på Sviland denne onsdagskvelden. I nydelig kaldt og fint vær fikk vi en fin treningskveld. Frigg fikk et stisøk. Det ble lagt ut tre figuranter, rett ved traktorveien. Søket var vel på en tre hundre meter. Frigg fikk springe løs og hun kjent jo ferten også på veien så hun var ivrig som bare det. Hun skulle melde med fastbittet. Den første figuranten fikk hun på overvær. Hun måtte jobbe litt før hun helt klarte å lokalisere. Hun var bra søt da hun stod på to og luktet litt opp i et grantre, men hun gav seg ikke før hun hadde lokalisert figuranten og var helt inntil denne før hun meldte. På neste figurant slo hun på sporet og fulgte det, men også her måtte hun jobbe litt for å lokalisere. Hun gav seg ikke før hun var helt inntil og da meldte hun. Tredje skulle være lyd, men Frigg tok nok denne også på overvær før figuranten rakk og lage noe særlig lyd. Hun er kjapp og bråker ikke så veldig når hun kommer. Også her var hun helt inntil figuranten før hun tok bittet. Veldig kjekk og fin økt og spesielt fornøyd med at Frigg ikke tok fastbittet før hun hadde lokalisert og var helt inntil figurantene.