Sykling og balanse

Mor er litt opptatt med noe som heter lesing for tiden, men heldigvis tar hun seg tid til litt andre ting også.

I går morges var hun for eksempel tidlig oppe og tok en joggetur med meg. På ettermiddagen var jeg så heldig at jeg fikk være med far og Ty på lydighetstrening. Far syntes jeg var flink. 🙂 Da vi kom hjem hang mor over bøkene, men litt utpå kvelden fant hun fram noe som heter balanseball. Den syns jeg var kjempekjekk. Jeg er ikke sikker på om Ty var like begeistret. Vi holdt på med den en stund. Det var ganske tungt å balansere oppå den på jakt etter godbiter. Mor leste en stund til mens vi hvilte litt, så fikk Ty og jeg lete etter godbiter som var gjemt i stuen og på kjøkkenet. Mor hadde virkelig gjemt de godt og både Ty og jeg var ganske trøtte etterpå. Da var det godt med en kort kveldstur før vi kunne ta natta.

I dag kom mor litt tidlig hjem fra jobb. Hun slapp og reise til en plass som heter Kristiansand i dag. Hun sa at hun hadde vært og fått vintersko på bilen og derfor kom litt tidlig. Ty og jeg fikk en luftetur, så tok mor frem noe som hun kaller sykkel. Etter lufteturen måtte Ty vente i hundegården mens jeg fikk meg en tur på fire- fem kilometer i full fart. Jeg har litt lyst til å nappe mor i beinet når vi gjør dette, så mor sier jeg må øve mer. Det var gøy, men litt slitsom å springe så fort, slitsom for hodet mitt også med den dingsen som mor kaller sykkel som sprang etter meg med mor oppå. Klart jeg måtte prøve å smake litt på beinet til mor. Ty fikk prøve en tur for første gang han også. Nå sitter mor og holder på med denne lesingen igjen. Hvis vi to ligger helt stille en stund så blir det kanskje balanse trening og et lite godbitsøk i kveld også. Det er bra, for det er så godt med godbiter. Mor sier jeg må slanke meg og da blir jeg kjempesulten, så godbitene smaker helt himmelsk. Hilsen Frigg 🙂