Langt spor i vind og regn

Vi er på hytta. Til tross for regn og mye vind må vi ut på tur.

Vi pakket sekken med mat og kaffe. På vei opp på fjellet gikk vi hver vår rute. Jeg la et spor til Ty  på ca en kilometer på vei oppover og Kaare la et spor til Frigg som var nesten to kilometer. Vi møttes opp på fjellet. Det blåste og regnet slik at vi bestemte oss for å gå ned på hytta og spise lunsjen vår der. Sporet lå i ca tre timer. Det blåste og regnet hele tiden og det gjorde det da vi skulle gå sporet også. Det var ikke helt enkelt, men Frigg jobbet som bare det og fant alle gjenstandene og slutten. Hun mistet sporet noen ganger men jobbet seg grundig inn i igjen. Jeg syns selv jeg har blitt mer tålmodig og bedre på å lese hund på spor. Dette var gøy til tross for striregn som kom vannrett bortover og at en så vidt klarte å stå på beina på toppen 🙂