Et lite teigsøk på en søndag

Kaare forsvant.

Frigg og jeg måtte ut å lete. Vi fikk søkt litt før hun fant han. Hun ble litt ivrig når mor tok på alt utstyret og plukket bittet noen ganger. Skal trene litt teig fremover og bruke løsbitt, og at de gir henne en godbit før hun får løsbittet slik at hun er helt inntil figuranten før hun melder. Vi har trent så mye rundering det siste året at dette med å trene teigsøk har vært litt forsømt, så det får vi ta igjen nå :). Når hun fant Kaare er det ikke tvil, når hun feilmelder er hun enten slapp i påvisningen eller spytter ut bittet selv. Det gjør hun ikke når hun har funnet noen.

Etter at Kaare og Ty hadde fått et søk de også fikk Frigg trene litt motbakkeløp. Vi har en bratt bakke opp til hytta og her måtte hun ned noen ganger for å hente ballen sin. Når vi kommer hjem skal hun få en sykkeltur.