Vannsøkstrening ved Melsvatn

I dag var vi samlet en gjeng for å trene søk i vann.

Vi la ut to spor til hverandre fra gangstien rundt vannet og som endte i vannet. Slutten var et klesplagg fra den savnede. Første sporet så satt Frigg fint i gang, men plutselig dro hun veldig mot venstre. Jeg lot henne gå selv om jeg så toppen av en sokk som duppet i vannet til høyre for meg. <jeg var litt usikker på om det var “vår” sokk eller om det var slutten på sporet til den som ved siden av meg. Da vedkommende fant sin slutt tok jeg Frigg litt tilbake slik at hun fikk søke spor på nytt og denne gangen endte vi opp med å finne sokken i vannet.

Spor nummer to bare suste hun avgårde på og fant sokken som lå litt ut i vannet. Kjempegøy, selv om jeg fikk meg årets siste bad. Det var ikke frivillig og det var godt å komme hjem å få på tørre klær. Jeg hadde jo ikke husket på å ha med meg skifte 🙂