Vannsøk i Melsvannet

Vi var tre stykker som møttes til en liten vanntreningsøkt denne nydelige søndagen.

Frigg fikk et sport til en gjenstand som lå i vannet. Det var ut på tur dag i dag og turistforeningen hadde et arrangement rundt Melsvannet, så det krydde av folk. Det var lagt et spor som gikk ut fra stien og ned i vannet. Siden det var så mye folk der valgte jeg å gå det med en gang. Frigg brydde seg ikke om folkene og løste oppgaven fint. Slo på sporet, fulgte det ned til vannet,  ut i vannet og dykket etter gjenstanden. 

Jeg ville også gjerne hatt en ukjent oppgave der vi gikk på land og så fikk hun ferten fra noe ute i vannet. Det hadde vært ideelt med tanke på vindretningen i dag, men med så mye folk rundt vannet ble det ikke det. Men hun fikk et søk etter en gjenstand under vann, uten tråd til land og ukjent hvor den lå. Dette løste hun også fint uten å bry seg om at det var mye folk rundt oss. Nydelig vær var det og vi fikk en fin økt 🙂