En liten privat økt på Sviland

På lørdag hadde Kaare og jeg bestilt plass på Flo og Fjære på ettermiddagen. Vi ville derfor bare rekke en økt på den offisielle NRH treningen og det måtte ikke være for langt unna fordi vi måtte være ferdig pynta og i byen til kl 1700. Vi bestemte oss derfor for å trene for oss selv på Sviland. 

Frigg runderte. Hun har fått løpetid, men er ikke høyløpsk enda så hun fikk springe fritt. Vi runderte tomt oppover veien. Hun gikk veldig kort ut på den tette siden. Jeg hadde GPS på henne og så at hun dreide alt for fort fremover og kom inn. På høyresiden hadde hun mye bedre slag. Etter at jeg fikke henne ut på et godt slag på venstresiden fikk hun et funn neste gang.

I andre økta fikk hun påvirkning på venstresiden for å gå langt nok ikke. Dessverre måtte jeg melde henne av A-prøven i Hordaland på lørdagen siden hun da vil være høyløpsk. Vi får satse på  A-prøven i Rogaland den 27 oktober i stedet.