En våt kveld i Vigreskogen

På onsdag var lag 4 i Vigreskogen. Det var en skikkelig våt kveld og kunne nesten kvalifisert som vannsøk.

Frigg var hund nummer 2 ut. Hun skulle ha ukjentoppgave. Hun runderte kjempebra og fant første figurant, men kom inn uten melding (hun skulle melde med fastbitt denne gangen). Hmm vi trodde det var for stramt og slakket det litt og sendte på nytt. Nå melding og som vanlig topp avlevering. Frigg rundere bra videre. Jeg la merke til at når jeg begynte å kave meg opp fikk hun litt tilbakefall til rett ut og rett inn, men når jeg roer meg ned og ikke kaver går det så det suser. Hun fant også neste figurant, men også denne gangen fikk hun godbit og kom inn uten melding. Hun ble sendt en gang til og meldte fint. Hmm, Frigg har nok lært seg helt av seg selv at dersom hun får godbit først så skal hun ikke meldte. Når vi kjører flying så gir figurantene henne en godbit før de holder henne fast til det er klart og løpe over på neste side. Så for Frigg betydde tydeligvis godbit først at hun ikke trengte og melde. Når vi har kjørt fying har vi med jevne mellomrom teste at meldingen sitter enten med løsbitt eller fastbitt. Men tegnet på at hun skal løpe rett over uten melding har vært godbit. Hun har alltid meldt når hun ikke fikk den servert. Vi testet det på siste slaget med en figurant uten godbit ført og dermed satt meldingen som et skudd. Vi får ta det til etteretning. Uten om det med meldingen var det en sabla god økt. Flink hund og skikkelig fine slag og fremtrekk så lenge jeg oppførte meg på midtlinja. En kjekk kveld til tross for øse pøse regn. tusen takk for hjelpen lag 4 🙂