Dyranutsamlingen 2018

Vi kom ganske tidlig på torsdag siden vi har ferie. På torsdag ble det en liten tur, komme i  orden på rommet og middag med gjengen.

På fredag 3. august trente vi overvær. Frigg løste oppgavene kjempefint og jobbet godt. Hun meldt imidlertid på spor, så da valgte jeg å gå over til løsbitt resten av overværstreningen. Hun fikk tilsammen fire oppgaver som hun løste kjempefint. Hun er kjapp og følger ferten på lang avstand selv om terrenget gjør at ferten av og til forsvinner litt slik at hun må opp på neste høyde for å finne den igjen.

På lørdag 4. august trente vi rundering. Vi kjørte først direkte belønning med godbit og at figurantene holdt henne til det var klart på midtlinjen så ropte jeg henne inn og sendte henne direkte over til neste figurant. Dette motiverer henne veldig. I neste økt fikk vi en ukjent oppgave. Her gikk vi over 🙁 Kan ikke skjønne hvordan med den gode vinden, men det må bare hundefører notere seg og gjøre en bedre jobb i forhold til. Vi avsluttet dagen med noen raske funn med rett i godbit.

Søndag 6. august fikk hun et spor på en kilometer med fire gjenstander og slutt. Sporet ble vel bare en time. Så var det varm lunsj på Dyranut før vi satte kursen videre mot Voss.