Rundering på Sviland.

Mens knotten svermet rundt oss gjorde vi oss klar til en runderingsøkt.Vi skulle ha funn funn. Frigg fikk godbit hos figurantene som så holder henne til det er klart på midtlinja og så fyker hun over til neste figurant. Dette trigger Frigg noe enormt. Det vi trener på er å springe rett ut der mor peker og helst trekke fremover. Det som er særdeles viktig er at figurantene har gjemt seg så godt de kan, iallefall at de sitter musestille ute på minst 50 meter. Da må Frigg springe langt nok ut, og hun må bruke nesen sin for å lete opp figuranten. Hvis figuranten er lett synlig eller rører på seg lærer hun seg til å bare bruke synet og søket blir dårlig. Dette fungerte kjempegodt på Sviland og figurantene var flinke. På et slag fant hun ikke figuranten. Det var et bra slag så vi godtok det som et tomslag. På neste slag på den siden kom hun igjen inn uten å ha gjort funn. Da ble hun sendt ut på nytt. Forhåpentligvis lærte hun at det lønner seg å lete skikkelig. Veldig bra at figuranten var så godt gjemt. Det som er synd er at det ikke er så lett å få til litt lengre runderinger på de plassene vi trener på. Vi avsluttet treningen med en fellesdekk. Frigg var kjempeflink. Hun lå mellom to fine malle frøkner, ingen antydning til kryping :).