En kjekk økt i Vigreskogen

I kveld trente lag 4 i Vigreskogen.Det ble en kjekk økt med Frigg. Hun fikk først et funn som jeg ropte henne inn til meg med passering på midtlinja. Så på andre side jeg jeg ut og hentet Frigg. Denne figuranten trakk frem mens Frigg fikk et tomslag. Ved neste funn ropte jeg henne inn og sendte henne over på funn på ny figurant. Nå ropte jeg henne inn til meg. Mens hun var ute på siste funn hadde figuranten på høyre side trukket  inn. Frigg fikk dermed et fint tomslag. Så var det meningen at hun skulle få et funn men Frigg trakk litt for langt frem og figuranten var ikke kommet så langt frem. Selv om Frigg hadde hatt et fint slag lot hun seg villig sende ut igjen. Hun gjorde funn og jeg gikk ut og hentet henne og tok figuranten med inn. Så ble det et nytt funn før hun avsluttet med et fint tomslag. Skal bygge videre på dette.