Spor ved Holmavannet

Første mai bel feiret med sportrening ved Holmavannet.Det ble lagt ut et spor på ca to kilometer til Frigg. Vi galopperte avgårde. Det var masse  spor etter både rådyr og hare, men Frigg plukket den ene gjenstanden etter den andre. En plass var det tydeligvis en veldig fersk kryssing av et dyrespor. Akkurat der var jeg glad for at jeg holdt godt i lina. Det var skikkelig fart frem og tilbake 90 grader over menneskesporet. Jeg bad Frigg om å slutte med det å gå menneskesporet, og så gjorde hun det:) Rett etter det fant hun en gjenstand. Så kom vi inn en skog og skulle over et steingjerde med piggtråd på toppen. Frigg strevde litt her og gikk parallelt med gjerdet. Da så jeg en rød sløyfe. Dette var eneste plassen en kunne passere hvor det ikke var piggtråd. Frigg hadde mistet sporet akkurat da, så jeg stod rolig der til hun fant det igjen. På andre siden var det beiteområdet. Frigg la avgårde, men jeg mistenkte at hun hadde sporet av. Vi jobbet oss tilbake og så tok hun opp bakspor og gikk tilbake mot der vi hadde kommet over gjerdet. Hun fant en gjenstand. Da hun fortsatte på baksporet holdt jeg henne litt igjen og da snudde hun og vi fant sporet videre. Så gikk det bra helt til like før slutten. Her drev en fisker og tråkka rundt i sporet vårt. Etter litt frem og tilbake gikk jeg bare forbi han og Frigg fant igjen sporet. Jeg så slutten. En fin ny leke. Hun hadde stø kurs mot den, men rett ved den tok hun 90 grader opp mot vinden og plukket stolt opp en fleecejakke som noen tydeligvis hadde mistet. Den var visst mer spennende enn leken :). Veldig fornøyd med dagens spor