Spor i Melsheia

Idag var vi en gjeng som møttes for å gå spor i Melsheia.Frigg kom seg greit avgårde på spor etter at mor hadde meldt feil en gang. Så gikk det greit og vi fant første gjenstand. Videre jobbet hun godt, men plutselig følte jeg at hun var mer i jaktmodus. Hun trakk skikkelig, men samtidig virket det som hun var på spor. men vi fant ikke flere gjenstander og hun begynte og gå oppover igjen mot der vi hadde tatt sporoppsøk. Mine tanker var at hun hadde slått over på dyrespor. Hun bjeffet også mot  en plass og ville avgårde. Jeg ville ikke at hun skulle få noen belønning for å følge dyrespor så vi startet på nytt to ganger. Siste gangen fulgte hun nesten samme rute som første gang, men denne gangen dro hun en annen retning når vi nærmet oss der vi hadde hatt oppsøket. Hun gikk nå mye roligere og vi fant slutten, så da fikk hun belønning for å ha fulgt menneskesporet.