Takknemlig lørdagstrening

Vi fikk ny bil på onsdag. Fin og veldig tom inni :). Kaare var ute og reiste torsdag og fredag, så vi begynte litt på fredagdskvelden med å ordne til. Det snødde slik at vi måtte gi opp.Vi var tidlig oppe på lørdag og satte i gang. Det tok imidlertid myyyye lenger tid enn vi trodde å få burene på plass. Vi hadde meldt oss på trening på Sviland. Vi holdt kontakt med Tone og informerte henne om ståa i heimen. Hun var så snill at hun la ut et spor både til Ty og Frigg slik at vi bare kunne surfe inne rundt lunshtider. Være figuranter for Emma og så lå det ferdig spor til oss. Kjekt å få så god hjelp slik at vi fikk trent litt. Onsdagen gikk jo i vasken da vi måtte hente ny bilen og før i uka var det å få tømt den gamle. Kjempekjekt å få trent igjen. Sporet til Frigg gikk så det suste. På mandag var Ty på lydighetstrening litt ukonsentrert på grunn av Frigg som var høyløpsk og måtte vente i bilen.