Runderingstrening i Hetlandsskogen

Vi hadde meldt oss på, men var litt i tvil om vi skulle kjøre da vi våknet på lørdagsmorgen.Det hadde snødd en god del, men vi bestemte oss likevel for å dra. Vi kom oss litt sent avgårde og i tillegg gikk det trådt nedover pga glatte veier. Vi gav beskjed om at vi ville bli litt seine. Vi var vel fremme ca 1015. Da var de andre i full gang. Kaare og Ty fikk imidlertid hjelp av noene som ventet på teig med å legge et spor til Ty og noen omganger med meidngstrening. Frigg og jeg fikk lurt oss til noen slag sammen med en av ynglingsfigurantene til Frigg mens de andre var lenger inn i løypa. I tillegg fikk vi en økt etter lunsj. I dag lekte vi “nybegynnerhund” :). Dvs vi går litt tilbake i runderigen. Hun fikk se figuranten. Men så tok jeg henne bort, så da jeg sendte henne så hun ingenting og figuranten lå godt skjult ute på minst 50 meter. Dette skal vi fortsette med en stund.  Begge hundene fikk trent fellesdekk og litt fri ved fot. Ganske effektivt og det passet jo bra. Vi måtte rekke noen butikker i Egersund og handle litt før vi dro opp på hytta igjen. Så vi kom seint og dro tidlig, 🙂