Et lite asfaltspor en torsdagskveld

Etter lufting av hundene la jeg et asfaltspor på 500 meter til Frigg.Så fikk det ligge å godgjøre seg mens jeg tok helgevasken. Sporet ble vel et par timer før vi kom igang. Frigg tok sporet fint fra trappa vår og fulgte det ned gata, så strevde hun fælt der jeg hadde gått på skrå over gata for å fortsette på andre siden av veien. Her visste jeg at det hadde gått folk rett før jeg la sporet og etter meg. Likeledes strevde hun der jeg hadde krysset veien. På fortauet nedover Svartbakkveien gikk hun ganske bra. Hun syntes det var vanskelig å finne ut at jeg hadde gått over veien og opp mot gåstien. opp mot gåstien gikk det greit et stykke med så vill hun inn i innkjørselen til et hus. Der hadde det gått to stykker inn like før oss. Etter dette gikk hun ganske så bra, men strevde veldig igjen med de siste meterene før slutten. Hun plukket alle de små papirlappene jeg hadde lagt ut :). Tenker at det nok lå litt for lenge og at jeg bevisst må trene på krysninger i sporet :). Både Frigg og Ty fikk noen økter med lydighet. Både torsdag og Fredag.