Søndagsspor

Travle tider, maling av hus og masse forpliktelser, men til kvelds fikk jeg lagt et spor til Frigg.Sporet startet på trappa vår. Det gikk på asfalt en 300-400 meter, så over på litt mer variert underlag. Det lå 1- 11/2 time. Først gikk det fra trappa vår og nedover veien vår to kvartal. Her hadde en bil parkert midt i sporet vårt,men det taklet Frigg helt fint. Videre så krysset vi veien og et kvartal på fortau, så inn til høyre og to kvartal bortover. Her hadde vi nok fått en kryssing som hun måtte jobbe litt med. Men hun kom seg videre og etter to kvartal valgte hun høyre, så et kvartal og høyre igjen. Etter et kvartal til (med en mann med hund foran oss) valgte hun å gå opp gata til venstre akkurat der jeg hadde gått. I enden av gata så var nok en kryssing igjen for her hun var oppe på en trapp og snuste litt :). Så fant hun ut at jeg hadde gått av asfalen og ut på en sti. Her fant hun også ut at jeg hadde gått til høyre. Hun hadde ikke noe problem med å finne der jeg hadde gått av stien og over et berg, krysset en sti og inn på en lekeplass. Her satt det tre ungdommer i dissene og røykte. Hun suste litt mot dem, og jeg kvekk litt for jeg la ikke merke til dem med det samme :). Hun fant ut at jeg hadde gått langs kanten og opp på en haug bak lekeplassen. Her fant hun slutten og strålte som en sol. Hun syntes det var kjempegøy å gå spor igjen :). Hun fant flere små papirbiter, noen ble nok spist fordi de luktet ost. Jeg hadde lagt noen ostebiter innimellom for å holde intressen oppe. Det er lenge siden vi har gått et slikt spor.