Rundering på Dale

I kveld var lag 4 på Dale.

Først hadde vi en B-prøve. Sporet gikk så det suste. Runderingen går i boks neste gang 🙂 Frigg var siste hund ut i dag. Det ble mørkt og vi hadde ikke med hodelykter ut i skogen. Frigg skulle kjøre rett i lek og bare bli sendt rett over midtlinjen. Hun var veldig gira så jeg tok av fastbittet for at det ikke skulle bli noe kluss med det. Frigg føk ut uten påvirkning og fant første fig. Hentet leken og kom inn. Jeg forstod ikke helt hva hun holdt på med for hun skulle jo leke ute hos figuranten. Derfor sprang Frigg bare rett over midtlinjen og ut på andre siden. Da hun kom inn etter et tomslag der så hadde hun ikke leken. Jeg sendte henne ut og sa hun måtte finne leken sin. Det gjorde hun. Hun kom fint inn med den og satte seg fint ved siden av meg. Jeg sa bare vis så sprang ut ut og lekte med figuranten. Hun hadde meldt med leken 🙂 Nå lekte hun fint og figuranten fikk avsluttet leken. Jeg ropte henne inn og sendte henne over på andre siden nytt funn, inn med leken og ut igjen. Frigg koste seg og sprang fint ut selv om hun kom inn og “meldte” med leken før hun kunne leke med fig. Dt ble fire slag så måtte vi gi oss. Det ble for vanskelig å fortsette i mørket. Men Frigg syntes dette var kjempeklult.